English Deutsch
display

Va aflati aici: Home - Suport - Tips & Tricks

 

Tips & Tricks
- detalii tehnice -

 

A. Deblocari de telefoane
B. Alimentatoare
C. Conectori
D. Centrale in cascada
E. Etichete de inscriptionare

 

A. Telefoane blocate

TRITEL Sion:

  • apasati tasta SET
  • apasati cifra 9
  • pe ecran se va afisa o data (de exemplu 30.09.xx)
  • apasati tasta SET
  • apasati tasta 9
  • apasati tasta FLASH
  • introduceti ziua si luna de la data afisata anterior (ex: 30.09)

 

TRITEL Basel, TRITEL St. Gallen, TRITEL Delémont:

  • apasati tasta SET
  • introduceti 4 5 6 2 5 8
  • apasati din nou tasta SET

 

B. Alimentatoare

*** In constructie ***

 

C. Conectori

La unele modele de aparate TRITEL comercializate de societatea noastra linia telefonica este conectata prin intermeniul unui conector 6PxC (RJ-11).

Standardul britanic, adoptat in majoritatea tarilor europene, indica legatura liniei telefonice la pinii 3 si 4.

Elvetia, tara producatoare a aparatelor TRITEL nu a adoptat standardul britanic, linia telefonica fiind legata la pinii 2 si 3 (fire de culoare alba si albastra).

 

D. Centrale in cascada

In anumite cazuri este necesara conectarea a doua centrale "in cascada" pentru a mari numarul liniilor telefonice disponibile. Va prezentam cel mai avantajos mod de conectare:

Legand o linie externa de la prima centrala la o linie interna a celei de a doua centrale, si o linie interna de la prima centrala la o linie externa la cea de a doua centrale se obtine o functionalitate sporita.

Se recomanda programarea liniilor externe la ambele centrale pentru ca doar liniile externe conectate la centrala publica sa poata fi accesate aleator ("cu 0"), iar liniile externe de legatura intre cele doua centrale sa poata fi selectate doar selectiv (9x pentru centralele Econom 2/5, 4/10 sau 7x pentru centrala siemens euroset line 8).

Un utilizator al primei centrale poate obtine legatura cu o linie externa sau interna in mod obisnuit. Daca dosreste sa obtina legatura cu o linie interna din centrala 2 el preia selectiv linia externa legata la centrala 2, va obtine tonul de formare al centralei 2, si apoi formeaza numarul de interior. Similar va proceda si un utilizator al centralei 2.

 

E. Etichete de inscriptionare

Daca aveti nevoie de etichete noi pentru inscriptionarea telefoanelor va punem la dispozitie matrite in format Adobe Acrobat (PDF) pentru urmatoarele modele: Classic B20, EgTel30, Sion, Sargans, Montreux (cartele), Top B40.

 

     

Home .. Despre noi .. Produse .. Distributie .. Suport .. Oportunitati de afaceri .. Link-uri .. Contact .. Cautare
Intrebari frecvente .. Documentatii .. Glosar .. Tips & Tricks