English  Deutsch
 gr

Va aflati aici: Home - Despre noi

 

Despre noi


Denumirea firmei "RO-GER"
Forma juridica Societate cu Raspundere Limitata
Tipul de capital Capital mixt româno-german
Capitalul social 3.120.000.000 Lei
Sediul administrativ RO-551002 Medias
Piata Regele Ferdinand I nr. 31
Sediul productiv RO-551025 Medias
Str. Mihail Kogalniceanu nr. 27
Telefon 0269-841117
0269-843726
Telefax 0269-843086

 

Directionati spre valoare

Directionati spre valoare este filozofia afacerii care unifica toate activitatile noastre spre atingerea obiectivului. Obiectivul este cuantifcant. Am localizat tintele financiare pentru a ne masura progresul si scopul de a fi unul din competitorii de varf in domeniul telecomunicatiilor.

 

Istorie si dezvoltare

Originea firmei dateaza din 1994. De-a lungul istorie sale, societatea a trecut din momentele de inceput spre punctele de succes, dezvoltarea sa indicând drumul parcurs spre pozitia de competitor valoros pe piata telecomunicatiilor.

RO-GER SRL a fost infiintata in martie 1994 prin participare de capital provenind din România si Germania.

Intre 1994 si 1996 s-au pus bazele unei afaceri constând din importul, distributia si vânzarea de aparatura telefonica fabricata de Simenes in Germania.

In 1996 RO-GER si-a intarit pozitia incheiind un contract cu "Telecom PTT Logistic Zentrallager", o diviziune a Swiss Telecom. Contractul stipula promulgarea aparaturii telefonice Tritel pe piata româneasca. Grupul a anuntat de asemenea stabilirea unor preturi promotionale, ceea ce a dat posibilitatea clientilor de a achizitiona echipament de buna calitate la preturi accesibile.

Echipamentele telefonice au fost autorizate de organele abilitate (Ministerul Comunicatiilor, Directia Reglementari Interne, Inspectoratul general al Comunicatiilor). Studiul de fezabilitate a dus la succes, rezultatele indicând ca in momentul de fata sunt comercializate 19 modele.

Pentru anul 2000 sunt propuse alte 8 modele.

Gama de aparate si centrale telefonice satisface posibilitatile de cumparare ale tuturor categoriilor sociale iar importurile se vor face in concordanta cu cererea pietei.

 

Garantie si suport

Societatea noastra pune accent foarte mare pe satisfactia clientului. RO-GER ofera garantie si suport pentru fiecare model.

Oficiul Pentru Protectia Consumatorului impune asigurarea garantiei de 12 luni si a postgarantiei de 5 ani.

Societatea noastra asigura o garantie de 18 luni prin schimbare si postgarantie de 10 ani pentru aparatele telefonice reconditionate si 12 luni garantie si 5 ani postgarantie pentru aparatele noi.

Fiecare aparat telefonic se livreaza cu eticheta eliberata de Centru National De Studii si Cercetari pentru Comunicatii (CNSCC) Bucuresti, instructiuni de utilizare in limba româna si certificat de garantie in concordanta cu normele OPC.

Clientii nostri pot obtine toate informatiile legate de performatele aparaturii, de instalare, de depanare, etc, fie apelând la numerele de telefon ale firmei, fie accesând site-ul de pe internet al firmei.

 

 

     

Home .. Despre noi .. Produse .. Magazin .. Distributie .. Suport .. Oportunitati de afaceri .. Link-uri .. Contact .. Cautare